Hållbart Näringsliv värvar fyra nya namn till styrelsen

KARRIÄR På årsmötet för Nätverket för Hållbart Näringsliv välkomnades fyra nya styrelsemedlemmar.

Hållbart Näringsliv värvar fyra nya namn till styrelsen
Foto: Pressbild.

Nu står det klart att Amina Bang Skanse (Wasa Kredit), Sirak Mogues (Handelsbanken), Ann Freudenthal (Beans in Cup), och Lisa Rydén (Tetra Pak) kliver in i styrelsen för Nätverket för Hållbart Näringsliv.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Miljö & Utveckling premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Magasinet Miljö & Utveckling - 6 nummer per år
  • Full tillgång till allt digitalt material
Redan prenumerant?

– NHN är ett unikt och fantastiskt nätverk av svenska företag som vill vara aktiva i omställningen till ett hållbart näringsliv. På årsmötet valde vi in fyra nya kollegor i styrelsen som tar med sig värdefulla perspektiv. Detta kommer att säkra nätverkets bredd och relevans och se till att vi växer med fler medlemmar, säger Erik Lindroth, styrelseordförande, i en kommentar.

Amina Bang Skanse och Sirak Mouges kommer båda från finansbranschen. Bang Skanse har erfarenhet från flera stora banker och är för närvarande hållbarhetschef på Wasa Kredit. Mouges specialiserar sig på hållbar finansiering och är för närvarande verksam som rådgivare inom Handelsbanken Debt Capital Markets, där hen bistår Sveriges största företag.

Ann Freudenthal och Lisa Rydén bidrar med sin erfarenhet från livsmedels- och förpackningsindustrin. Freudenthal är hållbarhetschef på Beans in Cup och har tidigare arbetat på både Arla och Lantmännen. Rydén är en del av Tetra Paks ledningsteam för hållbarhet och innehar rollen som Vice President Corporate Social Responsibility.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.