Miljö & Utveckling – en medieplattform

Miljö & Utveckling är medieplattformen för de som jobbar med, och brinner för miljö- och hållbarhetsfrågor. Det finns många olika kanaler som företag och organisationer kan använda för att kommunicera med målgruppen. Vår målgrupp återfinns i allt högre utsträckning på ledande positioner, och ansvarar för viktiga strategiska beslut. Vår målgrupp är därför i högsta grad intresserade av produkter och lösningar som hjälper dem i sin yrkesroll, och givetvis även av fortbildning och nätverksmöjligheter.

Magasinet utkommer med sex nummer per år och står för fördjupningen, vägledningen och de utvecklade resonemangen. Enligt Orvesto näringsliv 2017 har tidningen 28 000 läsare, vilket gör den till Nordens största tidning om miljö- och hållbarhet.

Prislista Miljö & Utveckling 2020
Temaplan Miljö & Utveckling 2020

På nyhetssajten miljo-utveckling.se hämtar målgruppen dagligen sina nyhetsuppdateringar. Veckans toppnyheter sammanfattas i ett nyhetsbrev varje tisdag. På fredagar utkommer ett karriärnyhetsbrev med nyheter och lediga tjänster. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar med e-post-utskick (eDR) och content marketing.

Prislista nyhetsbrev/webb 2020

Varje år arrangerar Miljö & Utveckling konferensen Miljöstrategidagarna, som är den årliga mötesplatsen för målgruppen. Nytt för i år är även konferensen Hållbart samhällsbyggande. På båda konferenserna finns möjligheter för utställarplats och partnersamarbeten. Vi har även planer på att att skapa ytterligare konferenser, seminarier och mötesplatser framöver

Miljö & Utvecklings event 

För mer information om hur ni kan kommunicera med målgruppen, välkommen att kontakta:

Lars Schön
Annons- och partneransvarig

Telefon: 08-517 955 89
E-post: lars.s@pausermedia.se

 

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.