Miljö & Utveckling – en medieplattform

Miljö & Utveckling är medieplattformen för de som jobbar med, och brinner för miljö- och hållbarhetsfrågor. Det finns många olika kanaler som företag och organisationer kan använda för att kommunicera med målgruppen. Vår målgrupp återfinns i allt högre utsträckning på ledande positioner, och ansvarar för viktiga strategiska beslut. Vår målgrupp är därför i högsta grad intresserade av produkter och lösningar som hjälper dem i sin yrkesroll, och givetvis även av fortbildning och nätverksmöjligheter.

Magasinet utkommer med sex nummer per år och står för fördjupningen, vägledningen och de utvecklade resonemangen. Enligt Orvesto näringsliv 2017 har tidningen 28 000 läsare, vilket gör den till Nordens största tidning om miljö- och hållbarhet.

Prislista Miljö & Utveckling 2019
Temaplan Miljö & Utveckling 2019

På nyhetssajten miljo-utveckling.se hämtar målgruppen dagligen sina nyhetsuppdateringar. Veckans toppnyheter sammanfattas i ett nyhetsbrev varje tisdag. På fredagar utkommer ett karriärnyhetsbrev med nyheter och lediga tjänster. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar med e-post-utskick (eDR) och content marketing.

Prislista nyhetsbrev/webb 2019

Varje år arrangerar Miljö & Utveckling konferensen Miljöstrategidagarna, som är den årliga mötesplatsen för målgruppen. Här finns möjligheter för utställarplats och partnersamarbeten. Vi har även planer på att att skapa ytterligare konferenser, seminarier och mötesplatser framöver.

För mer information om hur ni kan kommunicera med målgruppen, kontakta: 

Lars Schön, mediesäljare

Telefon: 08-517 955 89
E-post: lars.s@pausermedia.se

 

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter