Det viktigaste i miljövärlden direkt i mejlen

Vill du ha de senaste miljönyheterna direkt till din e-post? Miljö & Utveckling skickar två kostnadsfria nyhetsbrev varje vecka. Veckans toppnyheter sammanfattas i ett nyhetsbrev varje tisdag. 

 

I karriärbrevet får du varje fredag tips på lediga jobb, du får också veta vilka branschkollegor som har bytt arbetsplats. Du får även information om vad som händer i branschen.

 

 

 

 

Genom Miljö & Utvecklings nyhetsbrev får du möjlighet att på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad om vad som händer inom miljö- och hållbarhetsområdet som ett komplement till tidningens mer fördjupande läsning.

Börja Prenumerera

Om du vill börja prenumerera på våra nyhetsbrev skriver du in dina kontaktuppgifter här nedan och trycker på skicka så är saken klar! 

Namn*

E-post*


När du prenumererar får du även ta del av erbjudanden om produkter och tjänster från förlaget Pauser Media. Vi lämnar inte din adress vidare till tredje part.

Avsluta prenumeration

Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev klickar du på knappen för att avsluta prenumerationen som finns längst ner i varje brev.

Läs mer om GDPR och cookies här.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter