ByggPartner hämtar hållbarhetschef från Veidekke

Karriär Dalaföretaget ByggPartner har rekryterat David Grimheden som ny hållbarhetschef. Han kommer från jobbet som teknik- och miljöchef på Veidekke.

ByggPartner hämtar hållbarhetschef från Veidekke
David Grimheden går till ByggPartner. Foto: David Grimheden

David Grimheden är ny hållbarhetschef på ByggPartner. ByggPartner är verksamt i Mellansverige inom byggentreprenader, byggställningar och byggservice.

– Det är helt avgörande att hållbarhetsarbetet får genomslag i hela vår verksamhet. Jag är övertygad om att David har de bästa förutsättningar för att leda detta arbete, så vi är verkligen glada för denna topprekrytering, säger Sture Nilsson, vd för ByggPartner, i ett uttalande.

Tidigare teknik- och miljöchef

David Grimheden kommer från Veidekke, där han arbetat i 20 år. Senast som teknik- och miljöchef, och tidigare som regionchef för bolagets kompetenssatsning på träbyggnation.

– Under mina 20 år på Veidekke har bolaget växt enormt och det har varit en fantastisk resa. Jag lockas nu av möjligheterna att få bidra med all min kunskap i en ny utmaning där ByggParter känns helt rätt. Företaget är inne i ett mycket spännande utvecklingsarbete som jag nu kommer kunna bidra till med min erfarenhet, säger David Grimheden i ett uttalande.

David Grimheden börjar på ByggPartner 1 februari 2022.

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.

Det senaste