Hon blir ny vd på Structor Miljöbyrån

Karriär Konsultföretaget Structor Miljöbyrån växer och rekryterar för fullt. Man börjar med att tillsätta en ny vd till Stockholmsverksamheten.

Hon blir ny vd på Structor Miljöbyrån

Det är Emma Weman som från och med den 1 april är ny vd på Structor Miljöbyrån Stockholm. Där tar hon över Maria Wessberg som varit med och grundat företaget och blir kvar som delägare. Structor består av cirka 35 självständiga och partnerägda specialistbolag med drygt 500 konsulter verksamma från Lycksele i norr till Malmö i söder. Emma Weman blir vd för Stockholmsverksamheten.

Emma Weman kommer närmast från en roll som hållbarhetschef på Hemsö Fastighets AB men har arbetat på Structor för tio år sedan. Därför tycker hon sig ha en bra uppfattning om Structors verksamhet och hur organisationen fungerar.

– En gång i tiden sökte jag mig till Structor för att deras kultur låg helt i linje med mina egna värderingar. Det finns en grad av delaktighet i utveckling och drift av både bolag och projekt, som jag tycker är helt unik. Jag ville vara en del av det då och att nu få leda bolaget vidare är en fantastisk möjlighet för mig, fortsätter hon, säger hon i en kommentar.

Emma Wemans första utmaning som vd blir att rekrytera för att möta kundernas växande efterfrågan.

– Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners ska vi göra allt vi kan i arbetet med en hållbar omställning och samhällsutveckling och här ligger en stor del av min passion, min kompetens och mitt engagemang, säger hon.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.