nr-logo

Hållbarhet i praktiken

miljöprofil
Björne Olsson, affärsutvecklare på Projektengagemang. FOTO: Projektengagemang

Projektengagemang rekryterar miljöprofil

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang rekryterar Björne Olsson till rollen som affärsutvecklare inom miljö för koncernens satsning på tjänster inom miljö och hållbarhet.

  • Annons 1

Han kommer närmast från tjänsten som divisionschef på miljöavdelningen på COWI. Han har mer än 25 års erfarenhet från EU-arbete, myndigheter och konsultarbete.

Satsar på hållbarhet

– Vi påbörjar omgående vidareutvecklingen av vårt erbjudande inom miljö och hållbarhet. Nu ska vi växa och bredda det kompetenta teamet på PE. Därigenom ska vi kunna ta oss an större och fler komplexa uppdrag. Det är stimulerande att få vara med och bidra till att uppfylla PE:s ambitioner om att vara en ledande aktör i dessa för samhällsutvecklingen helt centrala utmaningar, säger Björne Olsson, Affärsutvecklare Miljö på Projektengagemang.

– Vi är mycket nöjda över att få in en så kompetent och erfaren person som Björne. Vi kan nu erbjuda våra kunder ytterligare kompetens och kunskap inom miljöfrågor i våra projekt och det kommer tillföra mycket värde, säger Mathias Thorsson, divisionschef på Projektengagemang.

Läs mer: Ny ranking: Europa får underkänt i klimatarbete

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Klimatet: Målen är tillräckliga – nu behövs verkstad

Debatten om politikens förutsättningar att hantera klimatfrågan, som Miljö & Utveckling arrangerade i Almedalen, ledde både till hetsig ordväxling och intressanta reflektioner. I panelen fanns Gunvor G Ericson, Svante Axelsson, Ludwig Bengtsson Sonesson och Mattias Goldmann. Du kan också se debatten, länk till filmen finns längst ned i texten.