Dags att nominera till Miljöstrategipriset 2024

Utmärkelse Är er hållbarhetsstrategi i världsklass? Eller så kanske du känner till någon annan organisation som har en fantastisk miljöstrategi? I så fall är det dags att nominera till Miljöstrategipriset 2024.

Dags att nominera till Miljöstrategipriset 2024

Nu öppnar nomineringsperioden för Miljöstrategipriset 2024. Alla är välkomna att nominera – sin egen organisation eller någon annan.

Miljöstrategipriset delas ut av Miljö & Utveckling till en organisation som har utformat en tydlig hållbarhetsstrategi som förankrats i ledningen och genomförts på ett föredömligt sätt i relevanta delar av organisationen. Även potentialen till ringar på vattnet – alltså vilken potential strategin har att spridas till andra aktörer – tas med i juryns bedömning. Juryn lägger stor vikt vid uppnådda resultat, och alla nomineringar bedöms i relation till den nominerade organisationens storlek.

Miljöstrategipriset har delats ut sedan 2015

Priset har delats ut sedan 2015, och bland tidigare vinnare finns Kappahl, Upphandlingscentrum Falun-Borlänge regionen, Region Västmanland, Vasakronan och Bostadsbolaget Västervik.

Mejla din nominering till emmy.w@miljo-utveckling.se senast den 19 augusti.

Läs mer om kriterierna här.

Priset delas ut på Arena Hållbarhet i Stockholm den 17 oktober 2024.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.