nr-logo

Hållbarhet i praktiken

hållbarhetschef
Miriam Thunborg, ny hållbarhetschef för den svenska verksamheten. FOTO: Lidl Sverige

Lidl Sverige rekryterar från Hallvarsson & Halvarsson

Lidl antäller Miriam Thunborg som ny hållbarhetschef för den svenska verksamheten. Hon kommer närmast från kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson där hon arbetat som rådgivare kring hållbarhetsfrågor inom ett flertal branscher.

  • Annons 1

– Lidl är ett jättespännande bolag, en kaxig uppstickare som inte är rädd för att gå sin 

egen väg. Min roll blir att stötta verksamheten och att tillsammans med mina kollegor fortsätta utmana branschen och bidra till bättre livskvalitet för våra kunder, våra medarbetare och för människorna i leverantörskedjan. Allt annat vore ju olidligt, säger Miriam Thunborg, ny hållbarhetschef på Lidl Sverige. 

Elva år på bolaget

Miriam har de senaste 11 åren arbetat med hållbarhetsfrågor och strategi på kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson inom bland annat bank, livsmedel, industri och fastigheter. På Lidl blir hon ansvarig för att ta hållbarhetssatsningen till nästa nivå.

– Vi är den enda livsmedelskedjan i Sverige som klimatkompenserar för hela den svenska verksamheten. Att nu kunna stärka upp teamet med Miriam som dels har bred erfarenhet av hållbarhetsfrågor och dessutom kommer med stor förståelse för kommunikation är mycket värdefullt, säger Johan Augustsson, Sverigechef Lidl.

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4