Lina Åström blir ny produktions – och hållbarhetschef på Stadium

Karriär Stadium värvar Lina Åström som ny produktions- och hållbarhetschef med ansvar för sportjättens satsning på egna varumärken.

Lina Åström blir ny produktions – och hållbarhetschef på Stadium
Lina Åström blir Stadiums nya produktions - och hållbarhetschef. Foto:

Lina Åström kommer närmast från rollen som områdeschef hos Rusta och har en lång bakgrund inom produktion, produkt- och sortimentsutveckling.

– Jag brinner verkligen för affären som helhet och att få till den bästa lönsamma och hållbara helheten. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet samt våra leverantörer få driva och leda utvecklingen av våra produkter och produktion och på så sätt förbättra affären och minska påverkan på miljön, säger Lina Åström i en kommentar.

Hållbarhet i fokus

I sin nya roll som kommer Lina Åström tillsammans med sitt team säkerställa, utveckla och optimera Stadiums produktionskapacitet med fokus på hållbarhet och socialt ansvarstagande.

– Hållbarhet är något som vi på Stadium har arbetat med länge och här har vi under det senaste året också stärkt upp teamet. Vi är glada att välkomna Lina som med sitt affärsdriv och långa erfarenhet från produktion och kvalitet kommer att stärka upp teamet ytterligare på vår spännande resa, säger Miranda Nanhed, Purchase & Category Director på Stadium i en kommentar.

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.