Hon blir ny vd på Sustainable Business Hub

Karriär Nu står det klart att Anita Sindberg blir ny vd på det Malmöbaserade medlemsnätverket Sustainable Business Hub Scandinavia.
– Öresundsregionen är en väldigt spännande region, säger hon i en kommentar.

Hon blir ny vd på Sustainable Business Hub
Anita Sindberg, ny vd på Sustainable Business Hub. Foto: Pressbild.

Anita Sindberg har lång erfarenhet som vd från olika branscher inom industri. Hon har också arbetat som senior hållbarhetskonsult och hjälpt företag att öka deras konkurrenskraft genom att integrera hållbarhet i deras affärsstrategier. Anita Sindberg är utbildad civilingenjör vid Lunds Tekniska Högskola.

Nu kliver hon in som Sustainable Business Hub Scandinavias nya vd.

–  Jag ser fram emot att kunna bidra till en mer hållbar framtid genom att hjälpa Sustainable Business Hubs medlemmar att skapa en mer hållbar affärsnytta och att bidra till deras strategiutveckling och projektgenomförande. Öresundsregionen är en väldigt spännande region där möjligheter till samverkan mellan det privata näringslivet, universitet och det offentliga utgör fantastiska möjligheter för att bidra positivt i världen, säger Anita Sindberg i ett pressmeddelande.

Hon tar över vd-rollen efter Håkan Rosqvist, som stannar kvar på Sustainable Business Hub som projektledare.

Sustainable Business Hub Scandinavia är ett medlemsnätverk som verkar för smarta hållbara städer. Detta genom att erbjuda en plattform för samverkan med fokus hållbar energi, klimatanpassning och hållbar resurshantering.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.