Värvningen: Sandra Runsten går över till Sweco

Karriär Sandra Runsten lämnar New Division och går över till Sweco, där hon ska axla rollen som hållbarhetschef över divisionen Environment & Planning. Där kommer hon bland annat att arbeta för att öka affärerna inom den gröna omställningen.

Värvningen: Sandra Runsten går över till Sweco
Sandra Runsten, blivande hållbarhetschef över Swecos division Environment & Planning.

Sandra Runsten har över tio års erfarenhet av hållbarhetsarbete och arbetat med frågorna inom bland annat FN och på Microsoft. Hon kommer närmast från rollen som hållbarhetschef på New Division.

Ingå i team med 1 300 experter

I sin nya roll kommer Sandra Runsten att ingå i ett team med 1 300 experter inom bland annat vatten, trafik och samhällsplanering.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Sweco, där hållbarhetsfrågorna är centrala i allt från det enskilda uppdraget till samhällsutvecklingen i stort. Att få arbeta i denna roll tillsammans med så många experter inom området ska bli jättekul och ger stor tyngd till frågan, säger Sandra Runsten i ett pressmeddelande.

Öka affärer inom grön omställning

I hennes nya uppdrag ska hon ansvara för avdelningens övergripande strategiska hållbarhetserbjudande. Hon kommer även att ingå i Sweco Sveriges hållbarhetsråd, där hon ska arbeta för att öka affärerna inom den gröna omställningen.

Sandra tillträder sin nya tjänst 22 augusti.

– Jag är glad att välkomna Sandra till Sweco. Hållbar samhällsutveckling utgör grunden för våra tjänster och vi ser ständigt utökade affärsmöjligheter inom hållbarhetsområdet. Sandra kommer in med värdefulla perspektiv för att driva på det arbetet, säger Martina Söderström, divisionschef Environment & Planning på Sweco i ett pressmeddelande.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.