Nya krönikörer i Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Miljö & Utveckling kommer under hösten att presentera en rad nya krönikörer. Det handlar om unga hållbarhetsproffs som har det gemensamt att de är medlemmar i nätverket YSP, Young Sustainability Professionals.

Nya krönikörer i Miljö & Utveckling
Robin Rushdi Al-Sálehi. Foto: Tobias Sterner

Miljö & Utveckling utökar nu antalet krönikörer. De nya skribenterna kommer från nätverket YSP, som vill hjälpa medlemmarna att bygga upp sina yrkesnätverk, kompetensutvecklas och hitta partners. Organisationen är oberoende och har ingen koppling till något politiskt parti.

– Vi samlar majoriteten av Sveriges unga yrkesverksamma inom hållbarhetsområdet, en bred kompetens, mängder av erfarenheter och massvis med engagemang kring hållbarhetsfrågor, säger Robin Al-Salehi, som sitter i YSP:s styrelse och även har engagerat sig i att få fler av medlemmarna att skriva och dela med sig av sina erfarenheter.

Själv krönikör sedan tidigare

Han är själv krönikör i Miljö & Utveckling sedan tidigare, och brinner för att sprida kunskap och engagemang i hållbarhetsfrågor.

– Hållbarhetsfrågorna kan inte ignoreras. De avgör om organisationer i en bransch kommer att kunna överleva den nödvändiga samhällsomställningen som kommer att ske, säger han.

Young Sustainability Professionals ett tillskott

Miljö & Utvecklings återkommande skribenter kommer att fortsätta att skriva för tidningen, så YSP-skribenterna blir ett tillskott.

– Det ska bli jätteroligt att få ta del av de här unga hållbarhetsproffsens tankar, säger Ingar Lindholm, chefredaktör för Miljö & Utveckling.

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.