Nytt på hemsidan: Miljö & Utveckling tipsar om webbinarier

Kunskap Nu finns tips om aktuella webbinarier om hållbarhet på Miljö & Utvecklings startsida. Kalendariet innehåller kostnadsfria webbinarier och fylls på efterhand. Vi tar gärna emot tips på evenemang att dela.

Nytt på hemsidan: Miljö & Utveckling tipsar om webbinarier
Nytt kalendarium.

I veckan som gick rullade Miljö & Utvecklings senaste nya tjänst igång: Ett digitalt kalendarium med webbinarier om hållbarhet. Kalendariet ska innehålla aktuella webbinarier som är kostnadsfria att delta i. Inriktningen är hållbarhet, och bland de första eventen som ligger uppe finns Naturvårdsverkets event Grön omstart.

– Utbudet av webbinarier har fullkomligt exploderat i och med coronapandemin. Vi ser det här som en möjlighet att samla utbudet på ett överskådligt sätt. På så vis blir det enklare att få koll på vilka hållbarhetswebbinarier som är på gång, säger Ingar Lindholm, chefredaktör på Miljö & Utveckling.

Uppdateras kontinuerligtmed webbinarier om hållbarhet

I kalendariet, som uppdateras kontinuerligt, länkas till respektive arrangör. Miljö & Utveckling ansvarar inte för innehållet i webbinarierna, utan informerar bara om att de finns, precis som i det kalendarium som sedan tidigare funnits i papperstidningen.

– Det är viktigt att poängtera att detta inte är våra egna arrangemang, och att varje arrangör själv ansvarar för sitt innehåll. Det vi erbjuder är överskådlighet, och det ser vi som en service till våra läsare som arbetar med hållbarhet och kanske vill fortbilda sig, säger Ingar Lindholm.

Finns på förstasidan

Kalendariet ligger på tidningens sajt, längst ner i högerspalten under rubriken Webbinarium. Det går också att klicka sig direkt in i kalendariet här.

Om du har något webbinarie som du vill tipsa om, skicka in tips om det till anna.p@pausermedia.se

Publiceringen är kostnadsfri.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.