Nytt ansikte på Ecogain

Karriär Kunskapsföretaget Ecogain växlar upp och anställer en ny marknadsansvarig.

Nytt ansikte på Ecogain
Emelie Ousbäck tillträder tjänsten som marknadsansvarig på Ecogain. Foto: Ecogain

Ecogain är ett kunskapsföretag inom biologisk mångfald och hållbara affärsmodeller. Bolaget rekryterar nu Emelie Ousbäck till tjänsten som marknadsansvarig.

Emelie kommer fortsätta arbetet med utvecklingen av Ecogains varumärke samt driva den externa kommunikationen som även innefattar event och utbildningar.

Ansvarar för populärt företagsnätverk

– Emelie kommer att ha ansvar för våra varumärken Ecogain och det växande företagsnätverket Business@Biodiversity Sweden. Hon kommer in med mycket energi och är precis rätt person att driva kommunikationen om vårt erbjudande med hållbara affärsmodeller, vi ska öka vår attraktion mot kunder och nya medarbetare, säger Anders Enetjärn, vd på Ecogain.

Under 2019 har Ecogain expanderat för att möta den ökade efterfrågan på experter inom biologisk mångfald.

Fokus på biologisk mångfald

– För mig är det viktigt att det finns ett ”why” som jag kan identifiera mig med hosde företag jag arbetar för. Ecogains engagemang och drivkraft var precis det, något utöver det vanliga. Arbetet med biologisk mångfald är inte bara viktigt utan också helt rätt i tiden. Vi går nu in i en spännande fas där jag tror att både företaget och jag själv kommer att utvecklas. Det känns fantastiskt att vara med på denna resa, säger Emelie Ousbäck, ny marknadsansvarig på Ecogain.

Emelie tillträder sin tjänst i november och kommer utgå från Ecogains Göteborgskontor. Sammanlagt har bolaget 45 medarbetare och kontor i Umeå, Östersund, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.