Miljöprofil går till Reformklubben

Karriär Jesper Liveröd har tidigare jobbat som pressekreterare för klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) samt med kommunikation på Naturskyddsföreningen och Greenpeace.

Miljöprofil går till Reformklubben
Reformklubben

Reformklubben rekryterar Jesper Liveröd som ny seniorkonsult med särskild kompetens inom medierelationer, opinionsbildning i idédrivna organisationer, samt klimat- och miljöpolitik.

– Jesper Liveröd har arbetat med samhällsförändring både inifrån och utifrån och har en skarp känsla för hur olika verktyg i kommunikationslådan samspelar när organisationer arbetar för att nå både medborgare och beslutsfattare. Han blir en stark tillgång när vi utvecklar vårt erbjudande kring press och opinionsbildning, hållbarhet och organisationer, säger Anna-Carin Windahl, byråchef för Reformklubben i ett pressmeddelande.

Ska göra skillnad på Reformklubben

Jesper Liveröd har också arbetat med barnrättsfrågor i en tjänst som projektledare för opinionsbildning och kommunikation på UNICEF Sverige, som pressekreterare på Socialdemokraternas riksdagskansli, samt som journalist på en regionaltidning.

– Det är viktigt för mig att arbeta i sammanhang med tydlig värderingsgrund och stark professionalism. Reformklubbens ovilja att stå still, dess vassa laguppställning, variationsrika uppdrag och uppriktiga vilja att underlätta ekologisk, demokratisk och social hållbarhet, gör mig inspirerad, säger Jesper Liveröd.

Läs mer: Därför ska du bry dig om hållbar finansförvaltning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.