nr-logo

Hållbarhet i praktiken

M&U Nordens största tidning om miljö- och hållbarhet

Miljö & Utveckling är Nordens största oberoende tidning inom miljö- och hållbarhetsområdet. Det visar Orvesto Näringslivs senaste undersökning.

  • Annons 1

Undersökningen Orvesto Näringsliv genomförs årligen av Kantar Sifo och mäter hur många läsare olika tidningar har. Miljö & Utveckling, som riktar sig till personer som arbetar professionellt med miljö- och hållbarhet, har flest läsare bland de oberoende facktidningarna inom hållbarhetsområdet. Tidningen har enligt mätningen 28 000 läsare, vilket är 5000 fler än i fjol.

– Vi är självklart mycket glada och stolta över att läsarna väljer vår tidning och ser det som ett kvitto på att de som arbetar med hållbarhetsfrågor tycker att vi gör en tidning med högt läsvärde, säger Catrin Offerman, chefredaktör för Miljö & Utveckling.

Även besökarna på Miljö & Utvecklings webb ökar stadigt.

– Miljö och hållbarhetsfrågor får en ökande betydelse i alla samhällssektorer, vilket är väldigt positivt.

Vår målsättning är att hjälpa våra läsare med omvärldsbevakning och exempel på smart hållbarhetsarbete som kan inspirera i det egna arbetet, säger Catrin Offerman. 

Vill du prenumerera på tidningen, klicka här

Vill du prenumerera på Miljö & Utvecklings veckovisa nyhetsbrev, klicka här

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4