Worldfavor anställer chefsstrateg

Karriär Worldfavor, som arbetar med en plattform för transparent hållbarhetsinformation, har anställt en chefsstrateg. Lise Alm kommer närmast från Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut.

Worldfavor anställer chefsstrateg
Lise Alm, Worldfavor.

Lise Alm kommer att arbeta med att driva och utveckla Worldfavors strategiska arbete. Hon är jurist, och har lång erfarenhet av att kombinera juridik och teknisk utveckling. Bland annat har hon arbetat på Spotify och varit med att starta Prorenata som arbetar med mjukvara för elevhälsa.

– Jag är utbildad till jurist, har jobbat som affärsutvecklare och entreprenörskap ligger mig varmt om hjärtat. Min främsta passion är att göra saker bättre – processer, affärer, och ja, världen i stort. Det är ett stort privilegium att få vara en del av Worldfavor-teamet och arbeta tillsammans med några av de smartaste personerna i branschen mot målet att göra hållbarhet mainstream och möjliggöra för en mer hållbar framtid, säger Lise Alm, CSO på Worldfavor, i en kommentar.

Jobbat med att skala upp tidigare

Lise Alm har erfarenhet av att skala upp verksamheter och få dem att växa på en internationell marknad.

– 2021 har varit ett fantastiskt år för Worldfavor och vi har upplevt tillväxt på alla nivåer. Rekryteringen av Lise är en nyckelinvestering i vår fortsatta tillväxt. Med Lises starka bakgrund när det gäller att implementera tillväxtstrategier, är jag mer säker än någonsin på vår förmåga att genomföra vår vision att forma en framtid där människor, planet och ekonomi växer tillsammans. Lise kommer att ha en central roll när det kommer till att forma Worldfavor strategiska vision och tillväxtstrategi och jag är stolt över att välkomna henne till teamet, säger Andreas Liljendahl, vd på Worldfavor, i en kommentar.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.