Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Westanderägare går till Naturskyddsföreningen

Karriär Tidigare delägare och chef på pr-byrån Westander, Hanna Berheim Brudin, blir Naturskyddsföreningens nya kommunikationschef.

Westanderägare går till Naturskyddsföreningen
Patrik Svedberg

− Det känns fantastiskt spännande att få arbeta för Sveriges största och viktigaste miljöorganisation. Naturskyddsföreningen fyller en otroligt viktig roll, inte minst med tanke på det enorma engagemanget för klimatkrisen och biologisk mångfald. Tillsammans kan vi göra skillnad, säger Hanna Berheim Brudin.

Arbetat på Utrikesdepartementet

Hanna Berheim Brudin har under de senaste sju åren arbetat på pr-byrån Westander, där hon varit delägare, ingått i ledningsgruppen och byggt upp affärsområdet Hållbarhet, med konsulter särskilt inriktade på hållbarhetskommunikation.

Innan dess jobbade hon på IDEA, Utrikesdepartementet och Jusek. Hanna har också arbetat ideellt för bland andra Amnesty Business Group, FN-förbundet och Naturskyddsföreningens fristående ungdomsorganisation Fältbiologerna.

Ska utveckla Naturskyddsföreningens verksamhet

− Jag är jättenöjd över att ha rekryterat Hanna Berheim Brudin. Hon är en trygg ledare med bred erfarenhet av att arbeta med kommunikation och ett stort engagemang i miljöfrågor. Jag är övertygad om att Hanna kommer bidra till att utveckla både vår kommunikation och verksamhet i övrigt, säger Måns Lagerlöf, kanslichef på Naturskyddsföreningen.

Hanna Berheim Brudin har redan börjat på Naturskyddsföreningen och tillträder operativt in i rollen som kommunikationschef i augusti 2019.

Läs mer: Nominera en inflytelserik person till Årets Miljöinfluencer 2019!

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.