Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Miljöteknikföretaget Logiwaste får ny vd

Karriär Det snabbväxande bolaget Logiwaste rekryterar en ny vd och chef över den skandinaviska marknaden. På sex år har bolaget haft en genomsnittlig årligt tillväxt på 35 procent.

Miljöteknikföretaget Logiwaste får ny vd
Logiwaste

Mats Lindh, 51 år tillträder som ny vd för Logiwaste. Han kommer närmast från Interroc Akustik där han jobbat som regionchef.

– Med en bakgrund från roller som projektledare och vd inom bygg- och anläggningsföretag de senaste 20 åren har Mats rätt bakgrund för att driva bolaget vidare, säger Daniel Martinwall, styrelseordförande i Logiwaste.

Förändrar ledningen

Företaget som bildades 2006 jobbar med lösningar för automatiserad insamling av tvätt och avfall. Just nu genomförs förändringar i organisationens ledning.

– Fortsatt expansion står högt upp på agendan och en stor del av potentialen hittar vi på de internationella marknaderna där utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle är i snabb utveckling. Tidigare vd:n Thomas Andersson som byggt upp verksamheten i Skandinavien kommer nu som sitt nästa steg ta ansvar för vår internationella expansion utanför Skandinavien, berättar Daniel Martinwall.

Läs mer: Guide: Här är vårens stora miljödagar

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.