Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Hon ska locka medvetna konsumenter till Myrorna

Karriär Myrorna rekryterar en ny marknads- och kommunikationschef från byråsidan.

Hon ska locka medvetna konsumenter till Myrorna
Åsa Blomberg är ny marknads- och kommunikationschef på Myrorna. Foto: Myrorna

Åsa Blomberg tillträder tjänsten som tillförordnad marknads- och kommunikationschef på Myrorna 1 mars. Närmast kommer hon från PR-byrån Manifest PR, som hon varit med och grundat.

– Vi är oerhört glada över att ha Åsa hos oss. Åsa har lång erfarenhet inom både marknadsföring och PR med erfarenhet från en bredd av branscher. Hon har en spännvidd och kreativ drivkraft som kommer bidra till att utveckla vår kommunikation både internt och externt, säger Caroline Andermatt, vd på Myrorna.

Ska lyfta organisationen

Åsa Blombergs roll är ny i organisationen. Hon ska ansvara för att flytta fram Myrornas position på marknaden – hon får även sitta med i ledningsgruppen.

–Det är med stor glädje jag tar mig an rollen hos Myrorna som ju är ett av Sveriges mest kända varumärken. Jag kan inte tänka mig en mer högaktuell bransch att få verka i och det är oerhört spännande att få vara med på den förändringsresa Myrorna och hela retailbranschen befinner sig på, säger Åsa Blomberg.

Tidigare har Åsa Blomberg jobbat som konsult och kommunikationsstrateg på både reklam- och PR-byråer i Sverige under 20 år.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.