nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ekocentrum får en miljon av Toyota

  • Annons 1

Toyota har beslutat att donera en miljon kronor till den Göteborgsbaserade stiftelsen Ekocentrum. Pengarna är de prispengar de fått genom att vinna Göteborgs Stads internationella miljöpris 2006.

– Målsättningen med Toyotas donation är att under kommande år göra det möjligt för fler grundskoleelever att komma till Ekocentrum för att ta del av stiftelsens miljöutställning och pedagogiska arbete, säger Hans-Eric Almebäck, vd för Toyota Sweden.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Analys: Vem får stämma EU för otillräckliga klimatmål?

EU:s klimatmål är otillräckliga, menar en samisk ungdomsorganisation och ett flertal personer som berörs av klimatförändringar världen över. EU-domstolen har dock beslutat att avvisa deras talan och därmed inte pröva frågan i sak. JP Infonets redaktör och jurist Fanny Vesterberg analyserar talesrättsreglerna.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Energimyndigheten – lyft fram energirådgivningen!

Debatt

Rådgivning i energifrågor, så kallade EKR-verksamheter, behöver visa att de finns och därför bland annat öka synligheten på sociala medier. Energimyndigheten bör också lyfta fram rådgivningen gentemot andra myndigheter. Det menar Are Kjeang, universitetsadjunkt, Karlstads universitet, i en debattartikel hos Miljö & Utveckling.