Dags att utse Årets hållbarhetsprestation – var med och nominera

Årets Hållbarhetsprestation Vem har minskat sina utsläpp mest? Vem har bidragit mest till biologisk mångfald? Vem har skapat en helt jämställd organisation? Vem har minskat sin vattenanvändning? Vem har arbetat mest med antikorruption och så vidare och så vidare. Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att utse Årets hållbarhetsprestation 2023. Var med och nominera nu.

Dags att utse Årets hållbarhetsprestation – var med och nominera
Silhouette of two women cheering together on the top of mountain with a morning sky and sunrise and enjoys the moment of success.

Har du eller ditt företag gjort en riktigt stark hållbarhetsprestation under året? Något som ni är stolta över och som ni tycker sticker ut från mängden av allt hållbarhetsarbete som görs. I så fall ska du så klart nominera er prestation till listan Årets hållbarhetsprestation som kommer att lanseras inom kort.

På Miljö & Utvecklings nya lista presenterar vi prestationer under året som sticker ut inom hållbarhetsområdet – oavsett om det handlar om klimat, biologisk mångfald, social hållbarhet eller annat hållbarhetsarbete.

För att öka chansen att hamna på listan kan du redan nu skicka in tips till redaktionen. Tipsa om det ni eller någon annan har gjort under året och som du tycker att vi ska uppmärksamma.

När du skickar in nomineringen vill vi att du kort berättar vad ni har gjort, vilka resultat som uppnåtts och hur ni gjort för att nå resultaten. Vi ser med spänning fram mot era tips.

Skicka ditt tips till chefredaktör Jon Röhne, jon.r@miljo-utveckling.se, med ämnesrubriken ”Hållbarhetsprestation”.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.