nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Vinnarna av Miljöstrategipriset 2017, tillsammans med vice statsminister Isabella Lövin. FOTO: Kamilla Pfeiff

Dags att nominera till Miljöstrategipriset!

Nu är det dags att lyfta fram alla de hjältar som utför stordåd i sin vardag.

  • Annons 1

Miljöstrategipriset delas varje år ut till proffs som arbetar för hållbarhet genom att förbättra sin verksamhet. Personer som får resten av verksamheten att förstå värdet av hållbarhet och som ser till att projekten blir genomförda på ett professionellt sätt.

Nu kan du nominera dina favoriter till Miljöstrategipriset 2018!

Priset går till en person eller grupp som genom strategi, förankring, tillämpning och engagemang lyckats genomföra ett viktigt hållbarhetsprojekt som gett positiva konkreta och mätbara resultat.

2015 gick priset till Riksbyggen för deras arbete med ekosystemtjänster. 2016 fick Samverkansprojektet Hållbara resor i Västernorrland priset för att de lyckats reducera koldioxidutsläppen från tjänsteresor markant via ett internt system för klimatkompensation. 2017 gick priset till Region Västmanland för deras arbete med hållbara finanser.

– Jag hoppas på många spännande projekt för juryn att ta ställning till i år. Det känns som om hållbarhetsarbetet i Sverige accelererar, och det vill vi förstås fånga upp, säger Ingar Lindholm, chefredaktör på Miljö & Utveckling, som står bakom priset.

Vem ska få ta emot Miljöstrategipriset i år?

Vi tar emot nomineringar fram till 13 augusti – men skicka gärna in din nominering redan idag! Mejla till priset@miljo-utveckling.se

Priset delas ut i samband med Miljöstrategidagarna 2018. Mer information finns på miljostrategidagarna.se

Tävla om Miljöstrategipriset

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4