Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Ramboll förstärker inom social hållbarhet

KARRIÄR Nu anställer Ramboll Namo Marouf för att stärka sin kompetens inom social hållbarhet vid stadsplanering. Namo Marouf kommer närmast från House of Sparks.

Ramboll förstärker inom social hållbarhet
Namo Marouf. Foto: Ramboll

Konsultbolaget Ramboll, som bland annat arbetar med stadsutveckling, vill öka inom social hållbarhet. Nu rekryteras Namo Marouf för att jobba med just stadsutveckling och uppdragsledning. Hon ska även utveckla tjänster inom social hållbarhet och Rambolls arbetssätt.

–  Eftersom vi planerar för alla måste vi inkludera och involvera människor med olika bakgrund. Först då får de nycklar till staden. Många företag uttalar inte att de jobbar med social hållbarhet och här är Ramboll en förebild. Vi måste prata om social hållbarhet tills det blir en norm i alla projekt och genomsyrar allt, kvotera in det i branschens medvetande, säger Namo Marouf i ett pressmeddelande.

Civilingenjör – och rappare

Hon har en bakgrund som civilingenjör med inriktning på hållbar stadsplanering och design med social hållbarhet, och har tidigare arbetat på Stockholms stad och House of Sparks. Vid sidan av karriären inom stadsplanering driver hon också en pod, Lilla Namos stad, och är rap-artist.

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Webbinarium

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.