Öka engagemanget med en miljöapp

Går du som miljöchef och klurar på hur du ska få igång miljöintresset hos personalen? Nu släpper Naturskyddsföreningen sin gröna guide för Android.

Öka engagemanget med en miljöapp

Den gröna guiden svarar på många frågor som den vanliga konsumenten kan ha. Vilka fiskar är okej att äta utifrån ett miljöperspektiv, vilka frukter och grönsaker har lägst miljöpåverkan och hur kör jag bil på ett bensinsnålare sätt? Tanken är att underlätta miljökloka val i vardagen.

Nu släpps guiden som app för Android och en uppdaterad version med de senaste råden om fisk och skaldjur finns nu tillgänglig för Iphone. Både är gratis och laddas hem på Itunes och Appbrain, se länkarna härintill.

– Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda våra tips för att leva lite grönare och påverka utbudet i affärerna genom medvetna val. Iphone-appen fick ett jättebra mottagande med över 10 000 nedladdningar under första veckan. Nu känns det kul att också kunna nå ut till alla som har en Android-mobil, säger Svante Axelsson, Naturskyddsföreningens generalsekreterare.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.