Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Miljö & Utveckling fördjupar samarbetet med JP Infonet

Miljörätt Nu får Miljö & Utvecklings prenumeranter en utökad, kvalificerad bevakning av miljörätt på nätet. Det är tidningens samarbete med JP Infonets avdelning för mark- och miljörätt som nu blir digitalt.

Miljö & Utveckling fördjupar samarbetet med JP Infonet
JP Infonet

Med flera kvalificerade redaktörer specialiserade på miljörätt har informationstjänsten JP Miljönet en stark ställning på marknaden för juridisk information inom miljörättsområdet. Miljö & Utveckling har sedan tidigare ett samarbete med JP Infonet för juridikbevakning i papperstidningen, vilket nu utökas till tidningens digitala kanaler.

Ingar Lindholm.
Ingar Lindholm.

– Det är jätteroligt att kunna fördjupa samarbetet med JP Infonet, som har stor kompetens inom miljörättsområdet och ett fantastiskt nätverk som nu våra prenumeranter får lära känna, säger Ingar Lindholm, chefredaktör på Miljö & Utveckling.

JP Infonet vill tillgängliggöra juridiken

Miljö & Utveckling riktar sig till hållbarhetsproffs och har förutom tryckt magasin och nyhetssajt även två nyhetsbrev och en konferens: Miljöstrategidagarna. Tidningen står också bakom Miljöstrategipriset. Inriktningen är tydlig: hållbarhetsarbete i praktiken med fokus på verktyg, goda exempel och strategiskt hållbarhetsarbete.

– Vi har som målsättning att tillgängliggöra juridiken inom alla områden och inte minst inom områden som hållbarhet och miljö. Därför är vi mycket glada för att via vårt samarbete med Miljö & Utveckling kunna bidra med vår kompetens genom att regelbundet rapportera kring och förklara nya och viktiga frågor kopplade till juridiken, säger Kajsa Palmberg, marknads- och försäljningschef på JP Infonet AB.

Artiklarna kommer att vara tillgängliga för tidningens prenumeranter.

Läs mer: Så vill EU hantera plasten

Fakta

JURIDIKNYHETER I SAMARBETE MED JP INFONET

Miljö & Utveckling presenterar juridiknyheter i samarbete med JP Miljönet, som levererar juridiska informationstjänster inom miljörätt med dokument från samtliga rättskällor samt i form av guider och expertanalyser.

JP Miljönet erbjuder domar, lagar, lagkommentarer, analyser, vägledande dokument och mycket mer.  JP Miljönet ingår i familjeföretaget JP Infonet och är ett av företagets största rättsområden.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.