Envima rekryterar ny hållbarhetskonsult

Karriär Isabelle Wrede blir ny hållbarhetskonsult på Envima. Hon kommer närmast från Linköpings universitet, där hon studerat civilingenjörsprogrammet Energi-Miljö-Management.

Envima rekryterar ny hållbarhetskonsult
Envima

– När jag var yngre läste jag The Pelican Brief av John Grisham och efter det ville jag bli miljöadvokat och rädda pelikaner. Jag ville göra något för miljön. På gymnasiet insåg jag att jag var bättre i de tekniska ämnena och att advokat inte skulle passa mig. Därför blev jag väldigt glad när min storebror tipsade mig om Energi-Miljö-Management utbildningen i Linköping. Och det passade mig perfekt, att få den tekniska inriktningen till att lösa dagens miljö-, hållbarhets och energiutmaningar, säger Isabelle Wrede i ett pressmeddelande.

Vad vill du göra på Envima?

– Jag vill vara med och göra skillnad. Jag vill hjälpa företag med deras miljö-, hållbarhets- och energirelaterade utmaningar. Men också att utveckla Envima och få in det tekniska perspektivet. För mig så hänger energi, miljö och hållbarhet ihop och jag vill få in alla tre delarna i Envima och i mitt arbete.  

Hur har första månaden varit?

– Till en början väldigt intensiv, men också rolig. Jag har fått prova på mycket nytt vilket alltid är kul. Jag har till exempel varit iväg på lite kundbesök samt varit nere i Linköping och jobbat på kontoret där. Nu börjar jag också bli lite varm i kläderna och ser fram emot de kommande uppdragen, avslutar Isabelle Wrede.

Läs mer: Lisa Wigh tar plats i regeringens expertråd om avloppsslam

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.