Sweco rekryterar ny affärsområdeschef

Karriär Ann-Louise Lökholm Klasson tillträder som ny affärsområdeschef för Sweco Sverige och blir en del av Swecos koncernledning.

Sweco rekryterar ny affärsområdeschef
Sweco

Hon har arbetat inom olika verksamhetsområden i Sweco sedan 2008 och efterträder Åsa Bergman, som utsetts till vd och koncernchef.

– I Ann-Louise får vi en resultatinriktad affärsområdeschef med ett starkt affärsdriv, en gedigen förståelse för våra kunder och ett stort fokus på medarbetarna. Jag är övertygad om att Ann-Louise kommer att ha mycket att bidra med i koncernledningen, säger Tomas Carlsson, vd och koncernchef.

Ann-Louise har tidigare varit vd för Swecos installationskonsulter, där verksamheten under hennes fem år växte med 10-15 procent årligen och gick från 350 till 500 medarbetare. Hon ansvarade för integrationen av Grontmij 2015 och är för närvarande vd för Swecos anläggningsverksamhet.

Läs mer: Sweco får ny vd och koncernchef

– Det känns väldigt spännande och jag är glad över förtroendet. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Sweco Sverige så att vi även framöver är förstahandsvalet för kunder och medarbetare, säger Ann-Louise Lökholm Klasson.

Ann-Louise tillträder som affärsområdeschef för Sweco Sverige den 20 april.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.