Skogssällskapet rekryterar fyra nya regionchefer

Karriär Skogssällskapets nya organisation går från fyra till sex regioner i antalet. Därmed rekryteras fyra nya regionchefer som ska leda skogsförvaltarna i respektive del av landet.

Skogssällskapet rekryterar fyra nya regionchefer
Skogssällskapet

– Det känns spännande att vi nu är klara med rekryteringen, och har landat i sex ledare som jag är övertygad om kommer att bidra till Skogssällskapets utveckling på ett mycket positivt sätt, säger Calle Nordqvist, vd för Skogssällskapet i ett pressmeddelande.

Skogsexpert på Landshypotek Bank

Den nya regionchefen för Södra Götaland är Carl-Johan Bengtsson. Han har de senaste åren jobbat som kundansvarig och skogsexpert på Landshypotek Bank.

Regionchef över Västra Götaland blir Olof Stenström. Han har bland annat en bakgrund som virkesinköpare i Östergötland och som kundansvarig säljare på Svenska Skogsplantor.

Bakgrund inom Setra

Johan Asp blir regionchef över Östa Götaland. Han har tidigare arbetat som affärschef på Skogssällskapet i östra Sverige och dessförinnan som skogsförvaltare. I Västra Svealand blir Harald Nylinder regionchef. Han har en bakgrund inom sågverks- och träindustrin, i huvudsak inom Setra. 

I Östra Svealand kliver Henrik Möllerberg in som regionchef. Tidigare har han varit produktionschef för Skogssällskapet i östra och norra Sverige.

I Norrland blir Birgitta Löthman regionchef. Hon har tidigare jobbat som fastighetskonsult för Skogssällskapet i norra Sverige.

Läs mer: Lista: Här är årets 10 mest lästa artiklar

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.