Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Skogssällskapet rekryterar fyra nya regionchefer

Karriär Skogssällskapets nya organisation går från fyra till sex regioner i antalet. Därmed rekryteras fyra nya regionchefer som ska leda skogsförvaltarna i respektive del av landet.

Skogssällskapet rekryterar fyra nya regionchefer
Skogssällskapet

– Det känns spännande att vi nu är klara med rekryteringen, och har landat i sex ledare som jag är övertygad om kommer att bidra till Skogssällskapets utveckling på ett mycket positivt sätt, säger Calle Nordqvist, vd för Skogssällskapet i ett pressmeddelande.

Skogsexpert på Landshypotek Bank

Den nya regionchefen för Södra Götaland är Carl-Johan Bengtsson. Han har de senaste åren jobbat som kundansvarig och skogsexpert på Landshypotek Bank.

Regionchef över Västra Götaland blir Olof Stenström. Han har bland annat en bakgrund som virkesinköpare i Östergötland och som kundansvarig säljare på Svenska Skogsplantor.

Bakgrund inom Setra

Johan Asp blir regionchef över Östa Götaland. Han har tidigare arbetat som affärschef på Skogssällskapet i östra Sverige och dessförinnan som skogsförvaltare. I Västra Svealand blir Harald Nylinder regionchef. Han har en bakgrund inom sågverks- och träindustrin, i huvudsak inom Setra. 

I Östra Svealand kliver Henrik Möllerberg in som regionchef. Tidigare har han varit produktionschef för Skogssällskapet i östra och norra Sverige.

I Norrland blir Birgitta Löthman regionchef. Hon har tidigare jobbat som fastighetskonsult för Skogssällskapet i norra Sverige.

Läs mer: Lista: Här är årets 10 mest lästa artiklar

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.