nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Eva Schelin blir vd för KK-stiftelsen

KK-stiftelsen
På bilden: Eva Schelin, ny vd för KK-stiftelsen. FOTO: IQ Samhällsbyggnad

IQ Samhällsbyggnads vd Eva Schelin har utsetts till ny vd för Stiftelsen för kunskaps- och kompetensutveckling, KK-stiftelsen.

  • Annons 1

Hon har en civilingenjörsexamen i maskinteknik från Chalmers tekniska högskola och en teknologie licentiatexamen från Linköpings universitet. Tidigare har hon arbetat på bland annat Sveriges Innovationsmyndighet Vinnova och Trafikverket.

Tillträder 2019

Eva tillträder sin nya tjänst under våren 2019 och ser fram emot att börja arbeta på stiftelsen:

– Jag brinner för att bygga ett gott samhälle och ser KK-stiftelsen som en fantastisk plattform för att stärka Sverige i de utmaningar vi står inför. Stiftelsen är en förebild i arbetet att bygga starka forsknings- och utbildningsmiljöer i samproduktion, som genererar stor nytta för akademin men också stärker näringslivets konkurrenskraft och samhället i stort, säger Eva Schelin.

Läs mer: Ny hållbarhetschef på fastighetsbolaget Lundbergs

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Kemikalieinspektionen försvarar beslut om bekämpningsmedel

Myndigheten försvarar det kritiserade beslutet om att tillåta växtskyddsmedlet Gaucho i sockerbetsodlingar. Dispensen för medlet som innehåller neonikotinoider gäller i fyra månader under våren 2019 och kan skada bin.

  • Annonskod Huvudspalten 4