nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Tyréns
Christoffer Meier, ny affärschef för affärsområdet Installation. FOTO: Tyréns

Ny affärschef på konsultföretaget Tyréns

Christoffer Meier tar över som ny affärschef på affärsområdet Installation på Tyréns. Han har arbetat inom företaget sedan 2010.

  • Annons 1

– Jag är mycket nöjd med att Christoffer tar över efter mig som affärschef. Christoffer har gedigen kompetens och en god kunskap om organisationen, varav många år som en uppskattad ledare. Jag har stort förtroende för att Christoffer kommer att fortsätta utveckla våra affärer och driva områdets utveckling inom innovation och digitalisering, säger Andreas Behm Fredin, regionchef i region öst på Tyréns i ett pressmeddelande.

Ansvar för sju avdelningar

Som affärschef för installation kommer Christoffer Meier ha ansvar för de sju avdelningar inom VVS och energisystem, Telecom, El- och belysningssystem Infra/Fastighet samt brand och risk.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla och bygga vidare på affärsområdet som under fem år växt från 0 till nästan 80 personer, säger Christoffer Meier.

Christoffer Meier tillträdde tjänsten den 1 september.

Läs mer: 7 böcker om hållbarhet du inte får missa

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Klimatet: Målen är tillräckliga – nu behövs verkstad

Debatten om politikens förutsättningar att hantera klimatfrågan, som Miljö & Utveckling arrangerade i Almedalen, ledde både till hetsig ordväxling och intressanta reflektioner. I panelen fanns Gunvor G Ericson, Svante Axelsson, Ludwig Bengtsson Sonesson och Mattias Goldmann. Du kan också se debatten, länk till filmen finns längst ned i texten.