Cecilia Thapper till Sustainable Business Hub

Karriär Sustainable Business Hub rekryterar en ny projektledare och sakkunnig inom energifrågor. Hon kommer närmast från Energikontoret Skåne.

Cecilia Thapper till Sustainable Business Hub
Linkedin

Cecilia Thapper kommer arbeta som projektledare för projekten FUTURE och LowTemp, som båda är interregionala projekt inom energiområdet.

Cecilia tar med sig ett brett regionalt nätverk till Sustainable Business Hub. Hon har tidigare haft förtroendeposter i flera organisationer som samverkar med akademi, näringsliv och offentlig sektor. Hon är bland annat styrelseledamot i Skånes Vindkraftsakademi och i Solar Region Skåne och har examen i fysik från Lunds universitet.

Vill bidra till att produkter kan testas

– Jag tycker att det ska bli intressant att få skifta mitt fokus till att arbeta med att nå ett hållbart samhälle utifrån ett tydligare företagsperspektiv. Det kommer krävas nya innovationer, men vi behöver också få ökad spridning på de tekniska lösningar som redan finns. Jag vill gärna bidra till att produkter och tjänster kan testas och utvecklas i samarbete med de aktörer på marknaden som behöver lösningarna, säger Cecilia Thapper i ett pressmeddelande.

Läs mer: Han ska minska bränsleförbrukningen i motorer

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.