Katarina Skalare till Heimstaden

Karriär Hon rekryteras som ny hållbarhetschef till Heimstaden. Katarina har tidigare arbetat med hållbarhet på företag som Kraftringen, E.ON, Sweco och PWC.

Katarina Skalare till Heimstaden
Heimstaden

– Vårt ansvar ökar i takt med att bolaget växer och vi har därför valt att inrätta en position som övergripande ansvarig för Heimstadenkoncernens hållbarhetsarbete, säger koncernchef Patrik Hall i ett pressmeddelande.

Vill göra Heimstaden ledande inom värdeskapande hållbarhetsarbete

Katarina Skalare kommer närmast från en roll som konsult i egen regi och har under sex månader jobbat som interim hållbarhetschef hos Heimstaden. Innan dess har hon varit verksam som hållbarhetsstrateg på Kraftringen, ansvarig för hållbarhet och mångfald hos E.ON samt varit aktiv som konsult inom hållbarhet hos Sweco och PWC. Katarina Skalare sitter även i som ledamot i styrgruppen för Lunds universitets hållbarhetsforum.

Börjar 1 november

– Jag hade tänkt fortsätta ytterligare några år som konsult, men efter att ha jobbat med Heimstaden i min interimsroll och känt deras ambition och passion för hållbarhetsområdet på alla nivåer i bolaget, så kändes det helt rätt att kliva in i den här rollen, säger Katarina Skalare.

Katarina börjar den 1 november 2018.

Läs mer: Swecochef utses till Årets Kraftkvinna

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.