nr-logo

Hållbarhet i praktiken

2050 Consulting
Cecilia Schelin Seidegård är ny styrelseordförande för 2050 Consulting. FOTO: 2050 Consulting

Landshövding blir styrelseordförande för 2050 Consulting

Gotlands tidigare landshövding Cecilia Schelin Seidegård blir ny styrelseordförande för 2050 Consulting.

  • Annons 1

– Jag hoppas att jag skall kunna bidra med en stor erfarenhet av olika samhällsfrågor med fokus på hållbarhet, som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har följt 2050 under många år och imponerats av företagets kompetens och ambition att verka mellan näringsliv, politik och forskning, säger Cecilia Schelin Seidegård.

Sedan starten 2013 har bolaget vuxit snabbt. I dag jobbar 21 konsulter på 2050:s tre kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Cecilia Schelin Seidegård efterträder Nina Ekelund. 

Ny input i styrelsearbetet

– Jag har varit styrelseordförande sedan 2050 startade 2013. Nu är vi inne i en intensiv tillväxtresa och behöver ny input i styrelsearbetet. Därför är jag mycket glad över att Cecilia Schelin Seidegård har tackat ja till denna viktiga roll. Hon har ett klimat- och miljöengagemang och en gedigen erfarenhet från politik, vetenskap och näringsliv, just de fält där 2050 verkar, säger Nina Ekelund, partner och medgrundare av 2050.

Styrelsemedlemmar i 2050 Consulting är i dag Cecilia Schelin Seidegård, Nina Ekelund, Göran Erselius, Markus Ekelund, Mikael Karlsson och Ulrika Erkenborn Rugumayo.

Läs mer: Westanderägare går till Naturskyddsföreningen

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4