Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Food for Progress rekryterar från KRAV

Ekologi Svenska Food for Progress, med varumärken som Oumph! och Beat, anställer Nina Nilsson som Market Coordinator för Storbritannien. Nina kommer närmast från en tjänst som Account Manager Processing & International Trade på KRAV.

Food for Progress rekryterar från KRAV
Food for Progress

– Matchningen mellan våra värderingar, i kombination med Ninas erfarenhet av hållbara livsmedel och export, gör att hon passar väl in i företagets fortsatta utveckling, både på hemmaplan och i Storbritannien, säger Lennart Bjurström på Food for Progress.

Nina Nilsson har haft flera olika roller på KRAV, nu senast Account Manager Processing & International Trade. Som Market Coordinator på Food for Progress kommer hon bland annat att ansvara för samordning av företagets marknadsaktiviteter i Storbritannien, där Oumph! lanserades i september.

– På KRAV fick jag vara med om hur den ekologiska marknaden exploderade och nu ser vi hur den globala marknaden för växtbaserad mat växer lavinartat. Då Storbritannien är 6 gånger större än Sverige ska det ska bli spännande att vara med och utveckla just den marknaden, säger Nina Nilsson.

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Webbinarium

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.