Amanda Borneke till Sweco

Karriär Hållbarhetsprofilen Amanda Borneke byter jobb och går till Sweco. Amanda Borneke, som är känd för sitt engagemang inom cirkularitet, får titeln Nationell hållbarhetskoordinator och specialist inom cirkulär ekonomi.

Amanda Borneke till Sweco
Amanda Borneke.

Amanda Borneke lämnar CS Riv & Håltagning och går till Sweco. Hon kommer att arbeta som nationell hållbarhetskoordinator och specialist inom cirkulär ekonomi.

– Nu blir mitt ärande uppdrag att hjälpa till att driva Swecos hela hållbarhetsaffär och få bli konkret i uppdrag, särskilt där cirkulära materialflöden kan bidra till en bättre värld, skriver hon i sin blogg.

Blir nationell hållbarhetskoordinator

Arbetet som hållbarhetskoordinator ligger på en strategisk nivå och handlar om Swecos projektledningsverksamhet. Arbetet som specialist inom cirkulära materialflöden ligger på operativ nivå.

Amanda Borneke kommer att utgå från Göteborgskontoret, och börjar på Sweco 1 april.

– Jag ser med spänning fram emot att ta mig an detta uppdrag. Sweco har för mig en oerhört viktig uppgift när det gäller att bidra till att utforma framtidens hållbara städer. Min ambition är att förvalta detta förtroende genom att bygga vidare på och utveckla de lösningar som finns idag för att möta framtida behov, skriver Amanda Borneke.

 

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Webbinarium

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.