Teknikkonsult får hållbarhetschef i koncernledningen

Karriär Teknikkonsultföretaget Rejlers har anställt Malin Ljung Eiborn som hållbarhetschef. Rollen som hållbarhetschef är ny på företaget. Malin Ljung Eiborn kommer också att sitta i koncernledningen.

Teknikkonsult får hållbarhetschef i koncernledningen
Malin Ljung Eiborn. Foto: Rejlers

Malin Ljung Eiborn blir hållbarhetschef på Rejlers. Rejlers är ett teknikonsultföretag med cirka 2 700 anställda i ett flertal länder. Rollen som hållbarhetschef är ny, och Malin Ljung Eiborn kommer även att ingå i koncernledningen.

– Det känns fantastiskt att få förena min industrierfarenhet med konsultkunnandet och leda arbetet med att utveckla det mest hållbara erbjudandet i teknikkonsultbranschen. Rejlers har en otroligt stark utveckling och jag ser att det finns potential här att ta ledarskap och göra verklig skillnad. Det ser jag fram emot! säger Malin Ljung Eiborn i ett uttalande.

Har arbetat på Utrikesdepartemententet

Malin Ljung Eiborn har tidigare bland annat varit hållbarhetsdirektör på BillerudKorsnäs. Hon har också arbetat på Utrikesdepartementet och varit hållbarhetschef inom Weber Shandwick, som är ett nätverk av kommunikationsbyråer. Hon börjar sitt nya jobb 1 december.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.