Marie Grabe blir ny marknadschef på GodEl 

Karriär Marie Grabe blir ny marknadschef på GodEl. Elbolaget är idag det nionde största i Sverige. Hon kommer senast från den egna hållbarhetsbyrån Unitely. 

Marie Grabe blir ny marknadschef på GodEl 
Marie Grabe blir ny marknadschef på GodEl.

Marie Grabe, ny marknads- och kommunikationschef på GodEl, får ansvaret att driva företagets utveckling inom bland annat hållbarhet, transparens och kundupplevelse.

– Elen har en nyckelroll för att vi ska kunna ställa om till ett hållbart samhälle vilket är spännande, både sett till ett samhällsperspektiv men även affärspotential. Samtidigt upplever konsumenten elbranschen som svår och krånglig. För att fortsätta växa vill vi satsa mer på synlighet och nå bredare målgrupper. Här hoppas jag att min erfarenhet från olika branscher kommer bidra, säger Marie Grabe i ett pressmeddelande.

GodEl hoppas växa med nya marknadschefen

GodEl är i dag det nionde största elbolaget i Sverige och levererar rörliga elavtal med Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval. Företaget har även som affärsmodell att involvera kunderna i fördelning av bolagets vinst till välgörenhet.

Genom ett samarbete med Ellevio, som GodEl är anvisningsleverantör till, hoppas GodEl kunna bli en av de sex största på marknaden.

Marie Grabe har tidigare varit marknadschef på Rädda Barnen B2B och marknadschef på Telge Energi, och hon tillträdde sin tjänst 22 mars 2021.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.