Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Ny hållbarhetskonsult till U&We

Karriär Amanda Möttönen har under hösten 2019 praktiserat på hållbarhetsbyrån U&We. Nu får hon jobb inför byråns mest leveranstunga period.

Ny hållbarhetskonsult till U&We
Amanda Möttönen. Foto: U&We

– Vi var mycket nöjda med Amandas arbete under praktiken och erbjöd henne att fortsätta på U&We i rollen som hållbarhetskonsult. Vi upplever just nu en stor efterfrågan på våra tjänster inom analys och strategi, och Amanda kommer att förstärka vårt erbjudande inom dessa områden, säger Anna Larsson Corcoran, vd och delägare i U&We.

Amanda Möttönen har arbetat med nätverket Hållbara Restauranger och kunder inom livsmedelssektorn samt textil- och konfektionsindustrin.

Jobbat på röda korset

Hon har studerat i globala studier med inriktning humanekologi och har läst fristående kurser inom CSR och miljöledning. Tidigare har hon arbetat med projekt på Röda Korset där hon undersökt textila flöden inom secondhand.

– Det känns jättekul att kliva in i rollen som hållbarhetskonsult på U&We. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor bidra till planetnytta genom det arbetet vi gör med våra kunder, säger Amanda Möttönen.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.