nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Nu startar Miljö & Utveckling Premium

Miljö & Utveckling satsar allt mer på att bli digital. Som ett led i det lanseras idag Miljö & Utveckling Premium. Därmed får tidningens prenumeranter tillgång till ännu mer kvalificerat material på miljo-utveckling.se.

  • Annons 1

Nu tar Miljö & Utveckling ännu ett steg mot ökad digitalisering, genom att introducera sin betalvägg Miljö & Utveckling Premium. Tidningens prenumeranter kan därmed ta del av betydligt mer material på tidningens hemsida än tidigare.

– Vi kommer att publicera fördjupande material, guider och liknande, som tidigare bara funnits i papperstidningen, säger Ingar Lindholm, chefredaktör för Miljö & Utveckling.

Det krävs att prenumeranterna loggar in för att kunna ta del av materialet. Väl inloggad finns dessutom ett arkiv med e-tidningar från 2012 och framåt, för den som vill fördjupa sig ytterligare.

– Tillsammans med de premiumartiklar vi kommer att publicera löpande, är tanken att detta ska bli ett bra arbetsverktyg för våra läsare, som ju arbetar strategiskt med miljö- och hållbarhetsfrågor, säger Ingar Lindholm.

Betalväggen lanseras idag, och mängden artiklar kommer att öka successivt. Inloggningsuppgifterna är epostadress och kundnummer, som står på baksidan av den tryckta tidningen.

 

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Analys: Vem får stämma EU för otillräckliga klimatmål?

EU:s klimatmål är otillräckliga, menar en samisk ungdomsorganisation och ett flertal personer som berörs av klimatförändringar världen över. EU-domstolen har dock beslutat att avvisa deras talan och därmed inte pröva frågan i sak. JP Infonets redaktör och jurist Fanny Vesterberg analyserar talesrättsreglerna.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Energimyndigheten – lyft fram energirådgivningen!

Debatt

Rådgivning i energifrågor, så kallade EKR-verksamheter, behöver visa att de finns och därför bland annat öka synligheten på sociala medier. Energimyndigheten bör också lyfta fram rådgivningen gentemot andra myndigheter. Det menar Are Kjeang, universitetsadjunkt, Karlstads universitet, i en debattartikel hos Miljö & Utveckling.