Nu startar Miljö & Utveckling Premium

Miljö & Utveckling Premium Miljö & Utveckling satsar allt mer på att bli digital. Som ett led i det lanseras idag Miljö & Utveckling Premium. Därmed får tidningens prenumeranter tillgång till ännu mer kvalificerat material på miljo-utveckling.se.

Nu startar Miljö & Utveckling Premium

Nu tar Miljö & Utveckling ännu ett steg mot ökad digitalisering, genom att introducera sin betalvägg Miljö & Utveckling Premium. Tidningens prenumeranter kan därmed ta del av betydligt mer material på tidningens hemsida än tidigare.

– Vi kommer att publicera fördjupande material, guider och liknande, som tidigare bara funnits i papperstidningen, säger Ingar Lindholm, chefredaktör för Miljö & Utveckling.

Det krävs att prenumeranterna loggar in för att kunna ta del av materialet. Väl inloggad finns dessutom ett arkiv med e-tidningar från 2012 och framåt, för den som vill fördjupa sig ytterligare.

– Tillsammans med de premiumartiklar vi kommer att publicera löpande, är tanken att detta ska bli ett bra arbetsverktyg för våra läsare, som ju arbetar strategiskt med miljö- och hållbarhetsfrågor, säger Ingar Lindholm.

Betalväggen lanseras idag, och mängden artiklar kommer att öka successivt. Inloggningsuppgifterna är epostadress och kundnummer, som står på baksidan av den tryckta tidningen.

 

Fakta

Miljö & Utveckling Premium

Miljö & Utveckling Premium innebär att en prenumerant får:

Sex utgåvor per år av Miljö & Utveckling

Tillgång till strategiska nyheter och fördjupande material på miljo-utveckling.se

Arkiv med e-magasin från 2012 och framåt

15% rabatt på Miljöstrategidagarna (kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Nyhetsbreven Miljö & Utveckling samt Miljö & Utveckling Karriär.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.