nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Westander
Matilda Carlsson har mångårig erfarenhet av digital kommunikation och opinionsbildning inom hållbarhet. FOTO: Westander

Kommunikationsspecialist från FN går till Westander

Pr-byrån Westander har anställt Matilda Carlsson, senast kommunikationsspecialist på FN:s utvecklingsprogram UNDP.

  • Annons 1

– Mitt engagemang för hållbarhet är den främsta drivkraften i mitt arbete. Som pr-konsult på Westander ser jag fram emot att kunna bidra till att fler aktörer deltar i samhällsdebatten, säger Matilda Carlsson.

Jobbat på Röda Korset

Matilda Carlsson har rekryterats till Westanders affärsområde Digital och Opinion. Tidigare har hon bland annat arbetat med kommunikation på Röda Korset, Folke Bernadotteakademin och Stockholms Stadsmission.

– Matilda Carlsson har värdefull erfarenhet av opinionsbildning och digital kommunikation. Hennes expertis kommer att värdesättas av våra kunder, säger Kristoffer Housset, chef för Westander Digital och Opinion.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 9 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 47 miljoner 2018. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Läs mer: Koldioxidskatt för företag – men inte för privatkonsumtion

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4