Han blir vårdbolagets nya hållbarhetschef

KARRIÄR Nu står det klart att Roy Sundvall får utökat ansvar på Forenede Care. Förutom sin roll som marknads- och kommunikationschef kommer han nu också att leda företagets övergripande hållbarhetsarbete.

Han blir vårdbolagets nya hållbarhetschef
Roy Sundvall. Foto: pressbild.

Vård- och omsorgsbolaget Forenede Care omorganiserar sin chefstab för att förstärka sin position inom hållbarhetsfrågor. Roy Sundvall, som för närvarande innehar rollen som marknads- och kommunikationschef, kommer nu även att axla rollen som företagets hållbarhetschef.

– Jag är både hedrad och entusiastisk över att få möjligheten att leda vårt företags hållbarhetsinitiativ. Hållbarhet är inte bara en del av vår företagskultur, det är också en avgörande faktor för vår långsiktiga framgång både gällande affären men även när det kommer till lönsamhet och till att vara framtidens arbetsgivare, säger Roy Sundvall, i en kommentar.

Teamet som ska leda arbetet med hållbarhetsfrågor, utöver den nyutsedda Hållbarhetschefen Roy Sundvall, inkluderar nu även den nuvarande Marknadskoordinatorn Marie Tjäder, som tar på sig den nya rollen som Marknad- och hållbarhetskoordinator, samt företagets måltidsutvecklare Malin Andersson, som nu kliver in i rollen som Hållbarhetsutvecklare med fokus på mat och måltider.

– Med dessa nya förändringar är företaget väl positionerat och utrustat för att möta dagens utmaningar samt bli en aktör som tar ett ännu större ansvar för människor, för samhälle och för framtiden avslutar Madeleine Lundström, VD på Forenede Care.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.