Hon går in i Zeromissions styrelse

Karriär Camilla Backström har över 15 års hållbarhetsarbete bakom sig och går nu in i styrelsen i Zeromission, som planerar en kraftig expansion framöver.

Hon går in i Zeromissions styrelse
Camilla Bäckström. Foto: Zeromission

Hållbarhetskonsulten Zeromission tar nu in Camilla Bäckström i företagets styrelse. Camilla Bäckström har över 15 års hållbarhet bakom sig, bland annat som hållbarhetschef, och över 30 års internationell erfarenhet från både affärs- och påverkanssektorn.

– Zeromission står inför en kraftig expansion inte minst genom de nya EU-reglerna för hållbarhetsrapportering. Det blir roligt att vara med att förverkliga den potentialen, säger hon i en kommentar.

Camilla Bäckström arbetar som vd och grundare av för Common Interest AB. Övriga styrelseuppdrag har hon i SIIN Capital SVB och i Effektfullt där hon är styrelseordförande.

– Vi välkomnar Camilla till vårt team och ser mycket fram emot att få ta del av den kunskap hon besitter inom hållbarhet, impact investing, ledningsstrategi och varumärkesbyggnad, säger Göran Wiklund, styrelseordförande och delägare i Zeromission, i en kommentar.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.