Nytt ansikte på mark- och exploateringsavdelningen hos Norconsult

Karriär Närmast kommer Johanna Kirudd från Partille kommun som mark- och exploateringssamordnare samt tillförordnad planeringschef.

Nytt ansikte på mark- och exploateringsavdelningen hos Norconsult
Johanna Kirudd. Foto: Norconsult

Johanna Kirudd har 15 års erfarenhet av att jobba med fysisk planering och stadsutveckling i både små och stora kommuner. Nu börjar hon hos Norconsult.

Johanna är utbildad lantmätare med inriktning mot mark och vatten. Hos Norconsult ser Johanna en möjlighet att kunna gå in i uppdrag med nya förutsättningar och påverka den fysiska planeringen att bli mer hållbar och genomförbar.

– Jag trivs med att jobba i tidiga skeden där det är viktigt med erfarenhet från alla skeden av samhällsbyggnadsprocesserna, samt att tidigt kunna se till genomförandefrågorna avseende ekonomi, teknik och fastighetsjuridik. Skillnaden mellan en stor och en liten kommun är närheten till politiker och kommuninvånarna, men utmaningen att driva processer och projekt är densamma trots olika förutsättningar, säger Johanna Kirudd i en kommentar.

Brist på rätt kompetens

Anna-Maria Ceder, teamchef på Norconsult, konstaterar att det råder stor efterfrågan på mark- och exploateringstjänster och erfarna projektledare inom stadsutveckling.

– Vi är så glada över att hälsa Johanna välkommen till Norconsult. Hennes specialkompetens och långa erfarenhet stärker och kompletterar oss inom samhällsplanering, säger Anna-Maria.

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.