nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Kai-Yee Thim
Kai-Yee Thim får ansvar för produktsäkerhet hos Skogsindustrierna. FOTO: Skogsindustrierna

Ny direktör på Skogsindustrierna

Skogsindustrierna får ny direktör för produkter och produktsäkerhet. Det är Kai-Yee Thim som efterträder Ingrid Haglind.

  • Annons 1

Skogindustriernas Ingrid Haglind går i pension och efterträds av Kai-Yee Thim, som närmast kommer från Rise Bioeconomy. Där arbetade hon som chef för sektionen som arbetar med att säkra material avsedda för livsmedel. Nu får hon alltså ansvar för produktsäkerhet inom skogsindustrin.

– Produktsäkerhetsfrågor är ett område som är högaktuellt i dag, när medvetenheten om miljö och hälsa är i ständig fokus. Jag tycker att detta är ett spännande område, med konstant nya frågeställningar och utmaningar. I grunden har vi en industri som ständigt vill förbättra sina produkter och processer. Att dessutom få representera en bransch som arbetar med förnyelsebart material känns helt rätt i tiden, säger Kai-Yee Thim i ett pressmeddelande.

Skogsindustrierna samlar företag inom massa-, pappers. och den trämekaniska industrin.

Läs mer: Därför blir bioråvara allt viktigare för industrin

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Regeringen skärper målen för användning av växtskyddsmedel

Regeringen har beslutat om en reviderad handlingsplan för hållbar användning av växtskyddsmedel. Bland annat sätter regeringen ett nytt mål om att skydda pollinerande insekter.