Drivmedelsbolaget Colabitoil får ny vice vd

Karriär Bolaget jobbar med att utveckla fossilfritt drivmedel och anställer nu Magnus Nyfjäll som vice vd.

Drivmedelsbolaget Colabitoil får ny vice vd

– Jag tycker att Colabitoil är ett mycket spännande företag som är i ett väldigt intressant skede nu. Personligen attraheras jag mycket av deras fokus på de förnybara flytande bränsletyperna. Vi kommer att behöva olika typer av miljöbränslen om vi ska kunna ta hand om vår planet på ett bra sätt och med Colabitoils miljöbränslen som kan användas i befintliga fordon kan vi mycket snabbt minska miljöpåverkan och alla fordon blir miljöfordon och 100% fossilfria, säger Magnus Nyfjäll.

Stor erfarenhet inom drivsmedelsbranschen

Han kommer närmast från en tjänst som vd på Emission Particle Solution Sweden samt styrelseledamot på EPS International Holding Ltd Kanada.

Innan dess jobbade Magnus Nyfjäll som vd på Swea Energi Group som är ett nationellt sälj, marknadsföring och distributions-företag inom bränsle och smörjmedel.

– Det kommer vara häftigt att få vara med och ge planeten 100% fossilfri diesel, bensin och flygbränslen istället för dagens fossila alternativ. Tillsammans kan vi nu minska miljöpåverkan på vår planet enkelt och snabbt, menar Magnus Nyfjäll.

Läs mer: Skanska adopterade skolklasser

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.