nr-logo

Hållbarhet i praktiken

White Arkitekter söker en Miljöspecialist till Uppsala

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi är över 900 medarbetare på 15 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England. White grundades år 1951 och ägs av medarbetarna. 616 aktieägare varav 122 partner. Vi har uppdrag i 12 länder och omsättningen 2016 var 892 M SEK. White utmanar den traditionella projektorganisationen! Vår affärsidé är att leda våra kunder till framgång genom att skapa hållbar arkitektur som berör.

På Uppsalakontoret är White idag drygt 60 medarbetare och har flera spännande projekt på gång i och utanför Uppsala. Företaget arbetar i alla skeden och lägger stor vikt vid projekteringsskedet.

Är du en erfaren och utåtriktad miljöspecialist som brinner för hållbar byggteknik och arkitektur. Nu finns det en unik möjlighet att vara med och utveckla miljögruppen på White! 

Arbetet:

Som miljöspecialist kommer du att arbeta nära våra arkitekter från tidiga skeden där det är viktigt att kunna bidra med både hållbarhetsfrågor och leda energi- och hållbarhetsfrågor i byggprojekt från tidiga idéskisser till förvaltningsskedet.

Rollen innefattar även att vara miljösamordnare med kunskap inom miljöklassning enl. Miljöbyggnad, BREEAM eller LEED och att vara byggherrens rådgivare i klassningsarbetet. Du underhåller och upparbetar aktivt kundkontakter inom byggbranschen för att skapa nya och spännande uppdrag.

Du kommer även delta i utvecklingsarbetet kring hållbarhetsfrågor på kontoret och vara rådgivande till kontorsledningen i strategiska frågor. Du inspirerar och stöttar alla på kontoret och i uppdragen i hållbarhetsfrågor. Du samordnar ditt arbete med bl.a. kontorets kvalitetsledare och med andra miljöexperter inom White.

Kvalifikationer:

Vi ser att du har flera års erfarenhet från byggprojekt och byggprocessen som miljöspecialist med teknisk bakgrund, examen som arkitekt, civil- eller högskoleingenjör. Specialistkunskap inom energi och energieffektiva systemlösningar är meriterande. Du har med dig ett eget kontaktnätverk och referenser från tidigare projekt.

Personliga egenskaper:

Du är specialist inom ditt område men har förmåga att sätta det i ett större sammanhang. Din roll kräver initiativ och handlingskraft, du ska själv vara med och forma din tjänst och din roll på White. Du är självständig och van att driva och ansvara för egna projekt samt hålla i kundkontakter. Du är utåtriktad och en god kommunikatör som tydligt förmedlar information till kollegor, kunder och entreprenörer.

Annonsör White Arkitekter

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4