nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Utvecklingsledare med affärssinne

Ecoloop skapar nytta och lärande genom att driva utveckling som en serie aktiviteter i syfte att effektivisera resurshanteringen i samhällets försörjningssystem i samverkan med nyckelaktörer. Vår affärsidé är att tillhandahålla nya tjänster och lösningar i området mellan forskning och praktisk tillämpning. Våra tjänster innefattar forskningsstöd, tjänsteutveckling och strategisk rådgivning. Vi är idag 16 medarbetare på vårt kontor vid Slussen. Läs mer om företaget och vad vi gör på www.ecoloop.se

Ecoloop expanderar och söker nu utvecklingsledare med affärssinne.

Vi söker dig som vill initiera och genomföra FoU-projekt. I projekt fungerar du som projektledare och expert inom ditt kompetensområde, t.ex. va-teknik, mark- och anläggningsbyggnad, buller, transport, exploatering, livsmedelsproduktion, miljögifter och  farliga ämnen. Du kommer att koordinera och driva vårt utvecklingsarbete, engagera och samordna våra kollegor, kunder och aktiviteter. Du vill göra skillnad och har ett genuint intresse av att bidra till en bättre resurshantering i samhället.

Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete där du till stora delar själv styr dina uppdrag. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med spetskompetens inom många kärnområden. Vi har ett gott rykte på marknaden, unikt arbetssätt och är professionella samt nytänkande. Våra anställningsvillkor är konkurrenskraftiga och det finns möjlighet till delägarskap. En trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler med god stämning vågar vi också utlova.

Du själv har en gedigen akademisk utbildning, är du även disputerad eller har en licentiatexamen är det meriterande, dock inget krav. Din utbildningsinriktning kan t.ex. vara samhällsplanering, samhällsekonomi, ingenjör, kemi- och miljö, biologi eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbete och är van vid att initiera, skapa och genomföra FoU projekt samt verka projektledare och sakkunnig. En genuin vilja att skapa nytta, projektutveckla och göra affärer är en förutsättning. Du rör dig lika hemtamt bland beslutsfattare inom näringsliv och kommun som ute i fält för praktiska prover etc. Som person är du drivande och entusiasmerande, samtidigt som du är en lagspelare.

För ytterligare information ring vår konsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070-639 88 89 eller Bo Svedberg, VD på Ecoloop, tfn 073-030 04 10.

Din ansökan skickar du, märkt ”Utvecklingsledare – Ecoloop”, till rekrytering@confideraurval.se

Annonsör Ecoloop

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4