Ta nästa steg inom miljösamordning hos Sweco

Om tjänsten

Ta nästa steg inom miljösamordning hos Sweco

Tjänst: Ta nästa steg inom miljösamordning hos Sweco

Företag: Sweco

Sista ansökan: 2019-03-31

Ansökan: Ansök här

Sweco är idag Europas största teknikkonsultbolag och har tidigare blivit utsett till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö samt är redo att ta nästa kliv i karriären. I rollen som miljösamordnare kommer du att få ta ett stort ansvar och utgöra en nyckelperson i att vara med och utveckla hela affärsområdet inom miljöplanering. Förutom detta erbjuds du en dynamisk arbetsplats med kollegor som trivs att arbeta med varandra samt stora möjligheter till personlig utveckling och succession inom Sweco.

Om tjänsten

Academic Work söker för Swecos räkning en miljösamordnare till deras stockholmskontor och grupp för miljöplanering. Gruppen du kommer tillhöra på Sweco står just nu inför en spännande expansionsfas där du, tillsammans med dina kollegor, kommer kunna vara med och påverka verksamheten framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till tillsvidare. Det finns goda möjligheter att på sikt bli anställd på Sweco, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som miljösamordnare kommer du ansvara för att på plats driva och samordna projekt inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö (KMA). Miljösamordnarens roll innefattar arbetsuppgifter som rör kemikalier, avfall, vattenhantering, förorenad mark etc. beroende på typ av uppdrag och beställare. En vanlig beställare är entreprenad inom anläggningsprojekt. Detta arbeta innebär breda kontaktytor där du kommer dels ha kontakt med andra avdelningar på Sweco men även med externa kontakter såsom beställare, myndigheter, leverantörer och projektpartners. Du kommer även att se till att projektplanen är uppdaterad, följa upp krav och hitta förbättringar i KMA-arbetet.

Du kommer till exempel att:

 • Driva och samordna KMA-arbetet ute i Swecos projekt
 • Kontinuerligt följa upp krav och hitta möjliga förbättringar i KMA-arbetet
 • Ha kontinuerlig kontakt med både interna och externa kontakter för att driva KMA-arbetet framåt

Rollen passar dig som tidigare arbetat med KMA-frågor och som vill vara med och bygga upp Swecos affärsområde inom miljöplanering. Förutom att vara en nyckelspelare när det kommer till att bevara och utveckla kundrelationer, så kommer du få ett stort ansvar framåt för att lära upp nästa generations konsulter inom just miljösamordning.

Vi söker dig som

För att lyckas och trivas i den här rollen så tror vi du har tidigare erfarenhet från KMA- och/eller miljösamordning, då du kommer få ta mycket eget ansvar tidigt. Utöver detta så ser vi gärna att du har:

 • En relevant högskoleutbildning, exempelvis inom miljöteknik
 • Goda kunskaper i arbetsmiljö
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språk används i arbetet

Det är meriterande om du:

 • Har läst kurser i BAS-U/BAS-P

Som person är du den som gillar att ta mycket ansvar i projekten du arbetar med. Du har ett strukturerat arbetssätt och har inga problem att prioritera samt omprioritera dina arbetsdagar. Du kommer erbjudas ett varierat arbete med många snabba puckar och vändningar, vilket du har inte har några problem med. Hos Sweco kommer du få chansen att utvecklas inom ett växande affärsområde där du kommer vara en stor del av tillväxten.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Maria Swedner, maria.swedner@academicwork.se, ansvarig konsultchef
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Sweco erbjuder dig ett stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Hos Sweco finns det utrymme för nya idéer och inspiration för personer som ser möjligheterna och vill agera, där dom erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling. Swecos värdeord är lagarbete, nytänkande, engagemang och ansvar.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.