Sol- och vindkraftskonsult Structor Miljöpartner

Om tjänsten

Sol- och vindkraftskonsult Structor Miljöpartner

Tjänst: Sol- och vindkraftskonsult Structor Miljöpartner

Företag: Structor Miljöpartner AB

Sista ansökan: 2024-03-31

Ansökan: Ansök här

Vill du också bli en del i ett av Sveriges absolut vassaste team inom förnybar energi? Vi är nyfikna på ditt driv och din unika kompetens.

Vi jobbar med hållbart samhällsbyggande och miljöfrågor i en grupp på tio konsulter med hög trivsel och god gemenskap. Hos oss på Structor kan du påverka din vardag och arbetsplats redan från första dagen och snabbt bli en i gruppen. Vi har ett nära samarbete mellan erfarna och lite nyare medarbetare i alla våra uppdrag.

I vårt företag är alla medarbetare värdefulla kuggar i helheten och vi värderar engagemang, utveckling och delaktighet högt. Vi söker dig som både vill ha fördelarna med det småskaliga företaget samtidigt som du har tillgång till samarbeten i hela Structors nätverk med 38 bolag. Vi jobbar med roliga och utmanande projekt i team tillsammans med kollegor inom gruppen, inom andra delar av Structor eller nära kundens team.

Vi jobbar framgångsrikt med miljö och tillstånd för stora projekt som till exempel sol, vindkraft, täkter och industri. Här ges möjlighet att vara ett effektivt miljöstöd, från utvecklingsstadiet, genom samråd och tillståndsprövning och till genomförande och byggnation. Som konsult med inriktning på tillståndsärenden och miljökonsekvensbeskrivningar kommer du att arbeta med flera olika uppdrag parallellt.

Vem är du?

Vi vill att du som söker har akademisk utbildning inom miljö/natur/geo- området. Du har kunskap om MKB och tillståndsprövningar inom infrastruktur, energisektorn eller mark/vatten samt har god kunskap om miljöbalken och miljölagstiftningen i Sverige. Vi arbetar med GIS som verktyg i många delar av våra uppdrag, varför erfarenhet av att arbeta med GIS är meriterande. Det är en fördel om du har någon erfarenhet av projektledning.

Det är viktigt att du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig mycket bra i skrift och tal på svenska då det är en stor del av arbetet.

Som person är du initiativrik och van att arbeta självständigt. Du har förmåga att prioritera och kan hantera flera uppdrag och projekt parallellt. Arbetet innebär både interna och externa kontakter så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Som medarbetare i ett Structorbolag innebär företagsmodellen att du kan påverka och delta i utvecklingen av bolaget, och också att du får vara med och leda utvecklingen inom just ditt område. Alla får och tar ansvar i vår platta och nytänkande organisation. 25 % av vinsten delas ut till samtliga anställda varje år.

Jobbet innebär möjlighet att göra stor skillnad inom hållbar utveckling och att göra projekt framgångsrika i engagerade team. Arbetet innebär även att bidra till vårt kreativa och lösningsorienterade företagsklimat. Arbetsglädje är viktigt hos oss – det ska vara roligt att gå till jobbet!

Om företaget

Våra fina lokaler ligger i Nyköpings hamn. Läs mer om oss: https://www.structor.se/bolag/structor-miljopartner-ab/

Structorgruppen är en av Sveriges största konsultgrupper inom bygg- och fastighetsbranschen, med drygt 500 konsulter. Varje enskilt Structorbolag är självständigt med egen VD och styrelse.

Se Structorfilmen: https://www.structor.se/lediga-tjanster/

 

Ansök via mejl
Mejla din ansökan till johan.rodehn@structor.se

Senaste nytt

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.